Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Nový software je většinou lepší. Že nikdo nehackne stará XPpéčka je hodně úsměvné, problémem starého software je to, že už se v něm neopravují chyby. Staré systémy mají své staré slabiny, které už nikdo neopraví. Nová verze také může už čerpat z nějakých praktických zkušeností. Lze se tak vyhnout i velkým principiálním chybám, s kterými se ve starém softwaru tak nějak museli často tvůrci a uživatelé smířit.

Dnes už dávno neplatí, že za 3 roky je počítač natolik zastaralý, že je nepoužitelný. Dokonce i ve hrách už dnes nemusí člověk měnit procesor, desku, atd. jako dříve, kde komplet výměna byla téměř nutností pro nové tituly.

0 0
možnosti
PO

Taktak, při srovnání 4 roky starého procesoru i5 3570K a jeho současníka i5 6600K došlo k pouhému 9% navýšení výkonu. Docela mně to překvapilo a plánovaný upgrade počítače jsem zavčasu utnul...

0 0
možnosti
Foto

Nebuďte naivní. Váš odkaz hovoří o totálním personálním podhodnocení ale i finančním přecenění amerického jaderného programu, jehož obsluze je tento brontosauří systém vyhrazen. Pentagon by v rámci svého megalomanského rozpočtu měl velice snadno měl i na vývoj svého zcela jiného systém mimo Windows a cokoli, co by bylo hackovatelné. Za 60 miliard dolarů je ale obsluha jaderných a dalších balistických zbraní "tímto systémem" výsměchem jednak americkým daňovým poplatníkům a jednak nám, kteří si myslíme že jsme tímto nespolehlivým systémem chráněni, ve skutečnosti jsme ohroženi. Prověrky amerického stavu jaderného arzenálu ukázaly katastrofální stav. USA vůbec v jaderný arzenál dlouho nevěřili a nepočítali, že by byli napadeni mezikontinentální střelou. Vždy byli připraveni pouze na konvenční či asymetrickou válku a proto jim z tohoto podhodnoceného odvětví zdrhli všichni odborníci. Jednak se tam vše neuvěřitelně předražovalo, jeden technik zjistil, že zařízení, jenž by bylo například za pár desítek tisíc dolarů bylo vytvořeno za miliony. Moc se o tom u nás nepíše, ale osoby zodpovědné za obsluhu jaderných zbraní v USA braly drogy, prodávali informace. Jaderný arzenál USA je zastaralý. Nyní nějaký inteligentní mozek napadlo, že bude renomován jeden typ jaderných bomb, jenž budou mít říditelné ploutve a budou obohaceny regulovatelným množstvím radioaktivity. A do toho by USA měly v horizontu následujících dekád vložit biliony dolarů daňových poplatníků. Schválilo se to, ale asi to nový prezident jako stupiditu prvního stupně zruší. Pokud tímto prezidentem nebude jestřábka Hillary Clinton. Většina rozumně uvažujících odborníků upozorňuje na riziko reálného použití bomb s regulovatelnou minimálně 4 procentní radioaktivitou a dále na riziko, že napadená země, jež se brání radary a střelami, si mohou myslet, že hlavice jsou jaderné, nikoli konvenční odvětí na ně jaderným útokem. Především jsou kritizovány křižníky USA. Ty vypadají nejvíce nebezpečně.

0 0
možnosti
MP

jj a moji Amigu 1200 jen talk nikdo nevyhackuje .o)

0 0
možnosti
Foto

Také mám doma PC s Windows XP (+ notebook s Windows 7) a jsem s ním výsostně spokojen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...