Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádnou díru do světa s programem ČT3 Česká televize neudělala. V podstatě tam "vrazila" ty samé otřepané seriály a zábavné programy, které běží na ČT1 už celé roky. Přitom by možná senioři uvítali kvalitní zahraniční filmy z dob, kdy se tam neprodukovaly jen akční a scifi koniny (jako příklad mohu uvést starší filmy s Dustinem Hoffmanem, Meryl Streep, Al Pacinem a pod.). "Rozpaky kuchaře Svatopluka", nebo "Nemocnice na kraji města" mne skutečně nijak neohromily.:-)

1 0
možnosti

D67a17v62i27d 29H61o81r64á74k

25. 3. 2020 11:21

Ale uvědomte, si možná potká, nepotkal-li někde trochu i Vás ten zrádný Němec Alzheimer a neobral Vás o trochu paměti, že tato generace díky němu přijímá tyto pořady, včetně těch které jmenujete, jako úplné novinky, neboť tu dávnou dobu, kdy je shlédla již ze své paměti dávno vypustila. A tak díky tomu je to pro ně nikoliv vzpomínka na šťastná budovatelská léta, ale opět po letech cosi zcela nového.

0 0
možnosti

D27a89v78i70d 26H72o55r20á14k

25. 3. 2020 10:05

Když se tu objevil další rozbor situace kolem nového kanálu TV3, nemohu si odpustit i zde vložit v souvislosti s tímto tématem svou omluvu jistému diskutujícímu, na kterého jsem několikrát bohužel možná trochu necitlivě reagoval. Neboť se jedná o jeho blízké téma jemuž se též věnuje, tak se patrně vbrzku objeví i zde, a tak bych mu rád touto svou omluvou připravil příjemné překvapení.

Já jsem jedno z "Husákových děcek" z podzimu roku 80, a přesto jsem naladil ze zvědavosti ČT3, a shlédl pár zde uvedených historických pořadů.

A tak se Vám musím stařečku Matuško omluvit, pokud jsem k Vám byl někdy neuctivý, a slibuji - už se toho nikdy nedopustím.

Teď už chápu proč jste ve zdejších diskusích takový jaký jste. Prostě to nemohlo dopadnout jinak a jednoznačně na Vás muselo zanechat následky na co jste se ještě černobíle musel dívat (tedy pokud jste tehdy už měli televizi) jako díte a puberťák, a později možná již barevně, prakticky po celou dobu už jako člověk produktivního věku.

Soucítím s Vámi a ještě jednou se omlouvám, že jsem nedomyslel souvislosti které Vás v životě potkaly a ovlivnily.

0 2
možnosti

Na vás zanechalo katastrofální následky i těch pár let, co jste sledoval totalitní vysílání.:-P

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS