Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Karanténu nebo doporučení spousta lidí ignoruje. V lese jsou poházeny desítky vlhkých ubrousků protože místo do nákupáku vyrážejí moderní matky do lesa. Když je hobařská sezóna tak všude na lesních cestách/odpočívadlech a vlastně všude stojí desítky aut. Včera stejný obrázek. Všude obaly od tatranek a bonbónů. Chaty narvané k prasknutí. Už se těším až ti stejní lidé co porušují kde co budou obviňovat vládu že to nezvládla.

5 0
možnosti
Foto

Pobyt v přírodě je povolen, tak jaké porušování karantény?

0 0
možnosti
PS

Naucte se cist pisi tam i doporuceni a doporuceni zni nejezdit na chaty. Individualni vychyzky do prirody nejsou o jizde autem na venkov a delat bordel v lese

5 0
možnosti
JZ

V době nouzového stavu nemá vláda co vydávat nějaká doporučení, na které se kašle. Pokud záležitost je vyhodnocena jako riziková, tak to má zakázat. Protože našinec rozumí pouze zákazům.

A stejné to bylo s lyžováním v Itálii. Pokud by byl odjezd na dovolenou do Itálie vyhodnocen jako bezpečný, nemělo se o tom vůbec mluvit. Pokud byl rizikový, měly se výjezdy do zahraničí zakázat. Zákaz nakonec stejně přišel, jenomže pozdě.

0 0
možnosti
JK

J14a71n 96K97o96z11á68k

29. 3. 2020 21:48

Taky jsme včera přemýšleli, že bychom mohli vyrazit někam do přírody, ale pořád nás nenapadalo kam. Nechtěli jsme někam mezi davy, tak jsme zůstali radši doma. Ono to není o povolení, ale o osobní zodpovědnosti lidí, kteří narozdíl od vás, přemýšlí.

4 0
možnosti

P11e82t83r 26Č54e67j25k53a

29. 3. 2020 21:51

Za předpokladu, že v ní nikoho nepotkáte........

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...