Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K těm Vašim několikrát omílaným daňovým rájům:

Mně připadá, že byste si přál, aby všichni cizinci z celého světa danili v ČR. Ač ani nevědí, že nějaká ČR existuje.

0 3
možnosti

Tak třeba kdyby tenisti přiznávali a platili daně v ČR by nebylo marný :-)

1 0
možnosti

OSVČ bude přiznáno odškodnění i v případě když se prokáže, že šlo o služby pro podnikatele ve smyslu švarcsystemu?

0 0
možnosti
Foto

Prokázat nelze, neb ten dnes de jure neexistuje;-)

1 0
možnosti
Foto

ad "Jestli dojde k odškodňování podobnou formou, jako u plošného vyplácení 25.000 Kč podpory..."

Zdroj: https://alesbaloun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750368

Lžete! NENÍ to vypláceno plošně!

5 0
možnosti
Foto

Ano. Jde o schválenou ,,kompenzaci"/rezp. ,,podporu" v dané výši, o kterou lze dle daných pravidel si zažádat/uplatnit.

1 0
možnosti

P44e72t93r 45B17u90r73i36a55n

26. 4. 2020 16:43

Ten kdo daní podle vás v daňovém ráji nemůže mít ani na žádnou kompenzaci od státu nárok, to by nebylo vůbec technicky možné! Daní se zisk v místě vzniku, ne sídlo firmy!!!

Na vás se mi líbí, jak jste ideově pevnej. Ty vyložené lži o tzv. daňových rájích píšete stále dokola i poté, co jste byl několikrát upozorněn, že je to jinak a je vám to vysvětleno. Dá se říct, že jste naprosto imunní k jakékoliv informaci, která jen trochu zavání inteligencí. O tom, že z problematiky daňových rájů znáte jen ten název svědčí i vaše nelogické spojení: danit v daňovém ráji, (kde se nic takového nedaní).

Na vás je přesně vidět kde vzal Babiš svých 30-35% příznivců. Lidi, kteří ač nerozumí ani své vlastní výplatní pásce, klidně budou rozebírat daňové mechanismy nadnárodního koncernu poplatné švýcarským daňovým zákonům..

4 0
možnosti

Zajímavé, že proti odškodnění jsou zejména ti, kteří žádnou ztrátu neutrpěli. Například důchodci.

3 1
možnosti
Foto

,,Zajímavé" je, že mnozí nevnímají, že ztrátu utrpěli všichni. A pro mnohé z těch, co to nevnímají,jsou í ,,jasní viníci", nejlépe pak VONI, potažmo až tamti:-P

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 5
možnosti
Foto

Na škodě by se měli podílet fyzicky i ti co rozhodovali, ale i ti co je volili. Bylo vy spravedlivé vydat se cestou odpovědnosti u politiků za jejich rozhodnutí, u voličů za jejich volbu, to znamená transparentnost hlasování i voleb. Šel bych dokonce tak daleko, aby se tito lidé podíleli i na deficitech vládních rozpočtů.

1 0
možnosti
Foto

Zchudneme-li všichni, zchudne stát.

0 0
možnosti

Přesně naopak milý Štěpáne - Čím bude stát chudší - tím bude bohatší Občan. Je to logické - Stát nic nevlastní. Dokonce slovy V.I Lenina "Je organizovaným násilím" ! Občané si svůj stát vytvořili, aby se jim žilo lépe. Nikoliv naopak. Mj., o tom je celá politika. Kdo má peníze, které si vydělal vůbec vlastnit ? Člověk - Nebo Stát ? ... :-)

3 0
možnosti

p. Michal ! Vaše sdělení je přílišně srozumitelné, logické a vypovídající - to se líbit nebude ! Nemáte tam vůbec nic o tom, že bude lépe. Nevzpomněl jste ani slova moudrého Koněva z hradu, který všechno ví. Pak i závěry soudu zkritizoval. Nic nenaznačujete o tisku barevných papírků, - 1 Kč, o hromadění dluhů > Byl jste vůbec v Stb, nebo alespoň v KSČ ? Berete Dotace ? Máte své firmy v dluhu 44 miliard Kč ? Jste trestně prošetřován ? Asi nikoliv - tak co tady chcete mluvit do vedení tohoto Státu ? Nesou Vám alespoň něco Dluhopisy do konce života, na které se ostatní Občané ČR skládají ? ANO, jak říkám - Jste ztracen ...:-)

3 1
možnosti
Foto

Stát musí nést následky svých špatných rozhodnutí. Jediné co by bylo fér, kdyby se ti co tato rozhodnutí navrhovali a schvalovali, podíleli na úhradě škod například 10% procenty.

To jestli podnikatel odvádí, nebo neodvádí daně není podstatné. Sociální a zdravotní odvody odvádět musí a svou činností přispívá nemalou měrou k vyššímu výběru DPH.

4 3
možnosti
Foto

Zkuste rozvést, jaká špatná rozhodnutí máte na mysli. To, že je u nás díky vládním rozhodnutím málo obětí a nemocných? Jak by se vám líbilo, kdyby se vláda chovala jako ve Velké Británii a za vás teď dýchaly umělé plíce stojící vedle vašeho nemocničního lůžka?

4 1
možnosti

A36l76e24š 17N36o84v87á91k

26. 4. 2020 11:15

Jestli někdo křičí "stát mě poškodil...", pak stejně poškozuje EU výrobce aut... zpřísňování "ekologických" norem , kvůli ochraně zdraví, prakticky znemožňuje výrobu klasických aut. Dostávají snad automobilky nějaké odškodné z EU?

4 4
možnosti
Foto

Ale automobilky nepracovaly, takže nemohly Vámi oblíbené smraďochy vyrábět. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...