Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Rozvolňování je v klidu, zmatek vytváří sdělovací prostředky a opoziční tajtrdlíci R^

1 1
možnosti
PB

Rozvolňování je tak v klidu, že si v přímém přenosu TV Hamáček a Vojtěch navzájem protiřečí o tom co je vlastně v platnosti. Asi za to může Kalousek.

3 0
možnosti
OU
AM

No srovnávat lihovou aféru s touto situací to je teda gól. Asi musíte hodně sosat, když o tom píšete. Já jako abstinent jsem nějakou lihovou aféru ani nevnímal.

2 1
možnosti
PB

Je to zase plné jednoduchých lží, to se bude líbit R^

Nejvíc mě dostalo jak prý opozice by se nedokázala na ničem dohodnout, sama nic vymyslet a háže vládě jen klacky pod nohy. Zde:

„Vítáme, že vláda zahrnula některé návrhy ODS, jako je například odklad platby daně z příjmu, prodloužení doby ošetřovného nebo zavedení určité podoby kurzarbeitu,” dodal Fiala. „Považujeme za správné, že vláda přišla s balíkem záchranné ekonomické sítě a že zahrnula i naše návrhy. Návrhy vlády podpoříme a očekáváme, že vláda přijde v dalších dnech i s dalšími opatřeními. Stát nesmí nechat lidi bez pomoci,” uvedl šéf ODS Petr Fiala a dodal, že je ale třeba i širší plán, jak bude ČR fungovat do budoucna. Poslanci potvrdili legislativní stav nouze. Ten umožní projednat vybrané zákony ve zrychleném řízení během jednoho dne. Pro potvrzení legislativní nouze hlasovalo 98 ze 106 přítomných poslanců, proti nebyl nikdo. 24.3 Celá opozice potvrdila vládě plnou podporu.

http://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/on-line-snemovna-se-schazi-v-uspornem-rezimu-poslancu-bude-jen-pulka-40317794

Anebo že prý za současný vládní chaos může ODS, protože když byla u vesla (před osmi roky) nic pro koronakrizi nepřipravila ;-D (až teda na těch 85 mld. státních rezerv, které Babiš prožral v době ekonomické konjunktury).

3 2
možnosti
AM

Jo prožral to Babiš, ale s ním celý stát, to znamená, že i vy jste se měl lépe.;-D

1 3
možnosti
MB

Zhruba tak nějak si představuji zveřejněnou Zpověď u faráře. Člověk v něco věří, tedy se vyznává. Stačí mu k tomu černobílý foťák, vše je v obrazech jasné. ON a ONI ... AB je fenomen naší scény. Kontraproduktivní bytost č.1. Realita - Ekonomický daňový přínos Agrofertu pro ČR = 0, dluhy 44 mld. Kč. Politický přínos = 0, žádné reformy nad - generačního užitku prokazatelně neexistují. To svěřené, stát přebujelé, zbytnělé, neefektivní. Drahý moloch ...

Mohu autoru sdělit, že spolu, bychom celou krizi zvládli lépe ! Je to velice jednoduché - Od počátku bychom věděli, že tomu prd rozumíme. Tedy bychom jednali zákonně, ve sboru s odporníky. Měli bychom volné ruce, protože bychom nemuseli myslet na vlastní imperium a jeho přežití. Podobně, jak uspokojit věřitele - Šlo by nám skutečně o záchranu národa a ekonomiky. Nikdo by nás neprošetřoval, ubyla by starost o arestování a nemuseli myslet na své znovuzvolení ! Pak by se nám pracovalo rozumněji a brali v potaz i hlasy opozice. Klasika, rozumného dialogu národa ...

Pokud bychom byli Politickým obchodníkem - AB - Tuto poctivou jednoduchost bychom si dovolit nemohli ! Museli bychom konat tak, aby jsme nabídli obrazec Spasitelův a hlavně, musí přežít naše firmy ! To je břemeno jako blázen, onen zdroj nekonečnosti střetu zájmu. Pak by nás i zajímaly výzkumy Veřejného mínění. Ty říkají, že strach z koronaviru opadl, nicméně nastupuje obrovská obava z ekonomické reality. Stále více by se začal projevovat rozpor mezi prohlášeními vlády a realitou. Slíbené miliardy stále do místa určení nedoputovaly, pouhé zlomky ! Začali bychom si uvědomovat, že se nám láme chleba ! Lidé nám přestanou důvěřovat a zjistí, že naše slovo nemá valnou váhu ! To se právě děje. Co bychom tak asi dělali ? Já bych zase dále zadlužoval a něco kecal. No jo, je otázka zda to opět zabere, tak jsme to přece dělali celou dobu ! ... :-)

3 0
možnosti
LH

To už jste druhý, první je Fiala, ten by byl taky lepší.....;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MK

Proč tolik slov? Stačilo říci "miluji Babiše".

5 2
možnosti
LH

proč reakce- stačilo napsat za všechno může belzebub Babiš;-D ještě že nebyl v Číně, to by zdejší úderka měla jasno;-D

2 0
možnosti
JD

Opozici nejde o to dostat se k moci. Oni chtějí jen odstranit Babiše.R^

3 0
možnosti
Foto

O to by ovšem mělo jít i koalici. ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...