Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I45v81a45n22a 19L52a10n35c91e

20. 7. 2020 16:11

Ja bych se soudila s potomky baronky. I pravnici si potrebuji neco nahrabat. Jinak uzasny clanek.R^R^R^R^R^R^

3 0
možnosti
PS

P79a17v47e27l 94S14i37t86a71ř

20. 7. 2020 15:54

Iris, proč? Řekni mi proč??? Však já ťa mám rád aj bez peňazí!!! Bohuš. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JB

J28i66r23i 28B96o43r

20. 7. 2020 12:59

Kontrolní otázka. V který ročník byla vaše babička?

0 0
možnosti
EH

Dávám karmu, i když blog je na můj vkus příliš naříkavý nad osudem bílého muže. ;-D

Sice nesouhlasím s MeToo, ale na druhou stranu chápu, že mocní sexuální predatoři byli by své době takřka beztrestní. Nesouhlasím ale s vyřizováním účtu po třiceti letech.

BLM je blbost, protože černoši si za zvýšenou pozornost policie mohou sami. A další aktivismy jsou také více méně zbytečné.

Na druhou stranu jsem četla dost materiálu o tom, jak bylo těžké zrovnoprávnit činnosti, které dneska považujeme za normální. Kdyby záviselo jenom na bílých mužích, ženy jsou nevzdělané u plotny a v USA jsou barevní ještě stále občané druhé kategorie.

Bílý muž si chrání moc, která mu ještě zbývá, zatímco feministky, aktivisté apod. se snaží tu moc urvat pro sebe.

0 1
možnosti
Foto

Lidé mají odlišné názory, na to, v jakém věku by mělo být dítěti umožněnou pracovat a jaké činnosti by mohly vykonávat. Každá země má ve své legislativě stanoven jiný minimální věk pro práci. Mezinárodní organizace práce stanovuje hranici 15 let jako minimální věk pro vstup do práce vyspělých zemí. Pracovní náplň dětí je péče o zvířat, pěstování a sklizeň obilovin , práce v drobném zpracovatelském průmyslu, jako je výroba obuvi, textilu. Podle úmluv o právech dítěte mimo jiné dítě nesmí vykonávat práci, která je pro něj nebezpečná brání mu ve vzdělání. Pro rozvojové země existují dva důvody, proč je pro ně typická dětská práce. První důvod je chudoba, druhý důvod je kulturní norma těchto zemí, kde platí, že pro dítě je prospěšnější práce, že se jedná se o neproduktivnější trávení volného času dítěte. Vám nevadí, že i u nás si kupujeme trička, třeba s Bangladéše, ale vadí vám, že si je kupují v USA. Tím, že si je i USA kupuje dává těm, kdo je šijí práci a mzdu. Co se vyřeší tím, že je nebudeme kupovat. Jenom to, že tyto země budou padat do větší chudoby

2 1
možnosti
EH

Já vidím problém hlavně v tom, že do té Bangladéše přišla nějaká firma a vysvětlila jim, že jsou chudí. A že když budou pracovat za dolar týdně, budou si moci koupit produkty, které doteď nepotřebovali. Navnadili rozvojové země na západní způsob života a tím je uvrhli do chudoby západního střihu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...