Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý má ve svém příspěvku je jistě nezadatelné právo napsat svůj názor. Čtenáři buď uvěří, nebo neuvěří. Někdo se předkládaný text snaží ověřit, třeba tam, kde jsou předkládaná ověřitelná fakta vedle neověřitelných. A podle ověřených potom víc nebo míň věří těm neověřitelným. (Nebo hůře ověřitelným).

Matematiku celkem ovládám, tudíž ověření prvního předkládaného faktu mi trvalo asi 3 vteřiny.

Z+B+P+H+V = PĚT písmen.

0 0
možnosti
Foto

4 písmena? Divím se, že jich nevidíte 10. ;-D

0 0
možnosti
Foto

J84o96s87e11f 37B97á79r58t77a

15. 10. 2020 11:11

Včera byl v televizi borec z fit-centra a dostal otázku co si myslí o kompenzaci 500 Kč denně. Odpověděl, že to bere jako osobní trenér od klienta za hodinu a ať si spočítáme o kolik přichází. No a to jsou ti lidé bez finančních rezerv.

3 0
možnosti
Foto

zkuste zapřemýšlet nad výší provozních nákladů takového fit-centra.

0 0
možnosti

Spoléhat na to, že se lidé dobrovolně podřídí pravidlům boje proti koronaviru, nebo dokonce, že si je sami nastaví, je pěkná hloupost. Tak to nefunguje nikde na světě. Musí přijít vláda, pravidla nastavit a vyžadovat jejich dodržování. To se bohužel v letních měsících ani v nejmenším nestalo. Němci například testovali navrátilce z dovolené a "odhalili" 6 000 pozitivních, což zcela určitě přispělo k tomu, že na tom dnes nejsou jako my. Takže ano, za dnešní neutěšený stav může beze sporu vláda.

0 1
možnosti

jasne - ZBPHV delali vsechno spravne, B si s manzelkou vyjeli k mori a Vy z dani platite Pohlreicha. prilozte do kotle jeste vic, at maji Vam podobni lide co plusovat a na logicke reakce k Vasemu textu hazet minusy. pane boze, ty to vidis!

2 2
možnosti

platím i fotbalisty, platím kecali ve sněmovně - fakt bych si přál aby ted Babiš podal demisi, moc by mě zajímalo, kterej pašák by to šel dělat..... sice panbuh s náma ale chtěl bych to vidět....

0 0
možnosti

Pokud by padla tato vláda, pak by vše bylo v rukou prezidenta, který by s největší pravděpodobností jmenoval vládu úřednickou. Jinak pokud se ptáte, kdo za současnou situaci může, pak samozřejmě sami lidé, neříkalo se na jaře, nejezděte do Itálie, je tam možné riziko zavlečení nákazy, odpovědí byl jen "kvikot" o lidských právech, ale co práva těch, kteří se musí o takto nezodpovědné a později nakažené občany potom v nemocnicích starat? To samé v létě, opět pouze doporučení, necestujte do zahraničí, zkuste trávit jednu letní dovolenou doma, opět útoky kulturní fronty a opozice, takže komu není rady, nepříjemné je, že pomoci pak nebude i těm, kteří se chovali zodpovědně.

5 1
možnosti
Foto

ANO, a premiér se svou chotí nám s tou dovolenou šli příkladem.

4 0
možnosti

S části názorů Vašeho blogu se dá souhlasit, škoda, že jste to hned na začátku "zabil" těmi Vašimi počty (ZBPHV... co ta 4 písmena znamenají?).

0 0
možnosti

P96e27t85r 10B31u20r85i15a78n

15. 10. 2020 3:50

Dost prostoduchý a nařvaný blog plný veletočů "jak se nám to zrovna hodí".

5 9
možnosti

Netuším proč se vzrušujete kvůli bezmocným lidem.

Copak vámi jmenování něco řídí nebo o něčem rozhodují? Ne. Sice by chtěli, ale nebyli zvolení do zodpovědných funkcí.

Čím více křičí, tím více ztrácí věrohodnost. Vážně je berou zase jenom bezmocní lidé.

3 3
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...