Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč jezdíte do Krkonoš, když musí být průměrně inteligentnímu člověku jasné jak to tam vypadá a pak to ještě kritizuje. Zvláště vy, který kritizuje nedodržování karantény. Lidi totiž nejsou blbý, když můžou chodit v davech hytlermarketů, jak tady správně píše nejmenovaný bloger, tak proč dodržovat marginálie.

5 1
možnosti

J33a73k77u76b 67H35o23z50a

12. 11. 2020 14:15

Na nejmenovaném pražském sídlišti, sotva slunce skryje svou tvář, tlupy mladých lidoopů táhlou mezi bloky domů, v počtech od deseti výše. Dorozumívají se zpravidla skřeky jako: "Vo-e!" nebo "Ty kun-o!". Podle všeho jsou příliš primitivní na to, aby nosili roušky. :-/

0 0
možnosti
Foto

K té větě oné dámy o rakvi a omezení - netušil jsem, že samice tura domácího končí v rakvích...:-)

1 1
možnosti
Foto

J29i32ř12í 38K14i34n65d37l

12. 11. 2020 10:17

Rouška, má svůj smysl jedině v tom, že kdy máte rýmu a kašel neprskáte na člověka proti vám. Takže, pokud půjdete za někým ve zdravotně ohrožené skupině, význam má. Hlavní ale je umývat si často ruce a nekašlat na jiné . Němci doporučují chodit ven do přírody bez roušky, protože to posiluje imunitu, ale ne náhubek na puse. Jestli někdo nosí jednu roušku delší dobu, vystavuje se riziku, protože do ní vdechuje své vlastní bakterie, jež se pak v dýchacích cestách hromadí a mohou způsobit onemocnění. Coronvirus se šíří v domácnosti a na pracovišti. Venku ne, není to prokázané.

1 2
možnosti

Souhlasím na 100% a podepisuji... a dodatek k vašemu 4. řádku a dál. Před časem (cca "pár let") jsem četl o výzkumu vědců (nejspíš amerických), kteří zkoumali (gendrově nevyváženě) kolik vlastních "škodlivin" (ve vousech zachycených) vdechují vousatí muži. Plnovous dopadl nejhůř, knírači o něco lépe. A to šlo o volný výdech. Můžeme si lehce představit, kolik toho asi vdechujeme z roušky.

1 1
možnosti

Víte že existují výjimky a všichni nemusí některá opatření dodržovat, například televize. Prymula a další, to se potom nedivte, že si někteří lidé naordinuji výjimky sami.

2 0
možnosti

Tak já například vůbec nechápu, proč by mělo být noční Prymulovo setkání s nějakým člověkem bez roušek bráno jako výzva pro hromadné a okázalé porušování všeho. Byl jsem nedávno nakupovat, normální lidi mají normální roušky, jen podivný existence měly roušky ve stavu, za který bych se styděl. Ke všemu je měly zavázaný jen horní šnůrkou, asi aby byl jasně dán najevo jejich přístup k opatřením. Asi čím víc podobných lidiček v populaci, tím líp.

11 0
možnosti
Foto

J15a98n 29Š21i82k

12. 11. 2020 8:10

Můj názor je ten, že za slabší inteligenci nebo mdlý rozum nemůže žádná vláda na světě. Dokonce ani ta naše. A bude to jako vždy. Chování, které vyplývá z utrucovaného a dětského: "Nám tady nikdo nebude nic zakazovat (a dovolím si doplnit): protože si chceme užívat, neboť to je smysl našeho života", už dávno odnáší menšina, která všechny obskakuje a zachraňuje s nasazením svého zdraví a obětování vlastního užívání. Mám tím na mysli ty tisíce lidí, kteří pracují ve zdravotnictví, v armádě, u hasičů nebo policie. Oni naštěstí pro nás všechny nevidí smysl života v užívání, ale v jejich potřebné práci. Děkuji za článek, vystihl jste to naprosto správně. Hezký den

19 0
možnosti

Pane Šiku,

"užívat si života" a normálně ŽÍT, v tom já tedy vidím dost podstatný rozdíl. Smysl života má daleko širší rozměr, nežli je většina lidí schopna vůbec pochopit - obávám se, že tentokrat i včetně vás (při vší úctě k vašemu jinak velmi střízlivému pohledu na svět). ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Macháčku...tohle mi nedělejte;-D já osobně vidím bambulu, co nikdy nepochopí, že někde fakt budou davy a co by jako i on svobodně nejel. Ať jede. Ale správněji je seděti doma na zadku, jít poněkud neatraktivními směry a pokud ne, mlčet je nejlíp:))

0 2
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...