Č

čarokrásná

12. 3. 2012 14:18
:D

http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> Výborná reakce!! děkuji, ohromně jsem se pobavila.. http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

PS: To i u článku původního.. http://g.idnes.cz/u/disk/smile2.gif" alt=";-)">

AK

Nanynka Kulichová

12. 3. 2012 9:30
Ten článek psal dospělý chlap nebo malé dítě?

"Vezměte si třeba modelovou situaci, že vám upadl knoflíček od košile. Partnerka o tom sice ví, ale celé týdny se nic neděje."

Kdyby tam bylo "maminka", tak to bude dávat nějaký smysl. Ale "partnerka"? http://g.idnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o">

L

lialia

16. 3. 2012 0:32
Re: Ten článek psal dospělý chlap nebo malé dítě?

Nanynka: nu, co jiného může od své partnerky očekávat muž, který je schopný zplodit takovou ubohost? :D

MG

Rubik1

12. 3. 2012 6:07
Jednodušší a účinná varianta

Stačí se zeptat manželky: "Miláčku, nechceš si jít koupit něco na sebe, zatímco si budu přišívat knoflík ke košili? Jenom mi najdi jehlu a modrou nit." Manželka: "To víš že jo." A za pět minut je knoflík přišitý a ještě mám čas se v klidu podívat na hokej.

L

lialia

16. 3. 2012 0:30
Re: Jednodušší a účinná varianta

:D No prosím, a pak že si nejde dělat inteligentní a trefnou srandu z žen :)

Škoda, že se o parodii na původní středně až méně zábavný článek nepokusil udělat Rubik1. Řekla bych, že by z toho mohlo vzniknout něco opravdu zábavného :)

EH

Kahlan Amnell

9. 3. 2012 16:13
Nejdůležitější z celého článku bylo,

že sarkasmus a vytahování chyb za posledních deset let manželství neopraví ani záchod, ani nevylepší vzájemné soužití. Když něco žádám, věcnost je na místě. Také očekávám přibližný termín, kdy to bude hotové, nebo alespoň hlasování o tom, jestli se to bude řešit. http://g.idnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

B

Bibík2

9. 3. 2012 15:54
No nevím

Jsem jediný, komu se zdá, že autor blogu pouze nahradil slovo "muž" slovem "žena" v příslušném pádu a jinak ten blog neobsahuje nic nového, nic vtipného, ani nic typického pro ženské chování?

S

Sekanice

9. 3. 2012 18:40
Re: No nevím

Nejsi. Je to dost nepovedený pokus o cosi, co mi asi uniká... ale nevadí, vše se povést nemůže :-)

VV

SYETEY_KOTZOUR_milován_adminy

9. 3. 2012 6:49
oba články jsou slabší...ale...

ač chlap musím říci že blíže reality je ten první. Nevím jestli by manipulace na mě zabrala...pokud by byla realizována laskavě bez sarkasmu tak možná i ano neb jsem přesně ten co se mu vše připomíná třikrát. Nedělám to schválně ale prostě je to tak. Druhý článek je afekt dotčeného dítěte. Autore, chlap je nad věcí a nad prvním článkem mávne rukou jako nad hloupostí...dupání vašich nožiček ho vlastně nechtě potvrdilo. :-)

anžto

9. 3. 2012 13:23
Re: oba články jsou slabší...ale...

http://g.idnes.cz/u/disk/rukaon.gif" alt="R^">

G

Gwendolyn!

9. 3. 2012 5:41
Nac se vzrusovat, vzdyt to bylo na Onence Blbence,

kde je prumerne jeden dobry clanek na 37890 slepicich temat. S muzem jako s ditetem mluvit nebudu, neni male dite, preci jen je rozdil v mluveni s ditetem a mluveni s dospelym muzem. Jde o to umet s druhym mluvit a ne na vsechny plati to same, nevim, nac se zbytecne vzrusovat kvuli slepicoidnim clankum pro slepice na one. Klasika, moda z mol (ne moda z beznych obchodu pro bezne zeny), resi se blbosti, nerealne pribehy a radi se slepicim. Pro bezne zeny ta rubrika neni, bezna zena se tam spise jde zasmat ubohosti toho kristaloveho Onenkovani.

HW

Horace Winp

8. 3. 2012 22:17
Se svým mužem, pane autore, mluvte jak chcete.

Avšak mluvení žen s muži a mužů se ženami ponechte v kompetencích rozumných partnerů. Návody na cokoliv (včetně návodů na sestavení nábytku z Ikey) se většinou míjí účinkem. http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">http://g.idnes.cz/u/disk/rukaoff.gif" alt="Rv">

MK

Brundi

8. 3. 2012 21:59
Verim,

ze nejste zhrzeny, ani zaujaty, zel nejste ani vtipny. Se to pomalu docist nedalo, jak to postradalo vtip a myslenku.

T

tomi79

8. 3. 2012 21:39
Dobry clanek

Docela jsem se pri cteni pobavil :)hahaha

  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...