Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

absolvoval jsem jeden díl volebních spotů v TV, vydržel jsem až do konce jelikož takové dada představení nikde jinde nadávali, napřed udiveně pak naprosto zmateně a nakonec s usměvem jsme sledoval předvolební spoty kde spoustu podivných figurek z vážnou tváří tvrdilo že chtějí do Bruselu jelikož EU nesnášejí, takovou absenci myšlenek , jakéhokoliv tématu či snad dokonce koncepce aby člověk pohledal doporučuji všem pokud máte pocit že se nedaří, takový soubor zoufalců, pitomců a hlupáků pobaví

0 0
možnosti
MP

Všechny nové eurorealistickém strany budou mírnit ty euronesmysly. Absence pro demokracii tolik potřebné opozice konečně skončí.

0 0
možnosti
PB

......panenkomarjá !;-D;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi pane Baloune. Trochu mi to připadá, jako kdyby ti kandidáti šli hrát fotbal do nějakého FC klubu, který nemají rádi. Nebudou chtít klubový dres, zásadně nebudou spolupracovat na obraně, nebudou samozřejmě platit příspěvky a  v hospodě po zápase budou natruc sedět v koutě, protože se vlastně s nikým nechtějí bavit. Co s takovými „spoluhráči“? Snad jen kolektivně nakopat do …, i s jejich fanouškami.

4 0
možnosti
Foto

pardon, fanoušky (já napůl sleduji hokej a tak se mi dostal i do klávesnice:-))

1:0R^

0 0
možnosti
JV

J48i58ř33í 20V43i34m26r

12. 5. 2014 22:22

Nepochopí. Pokud nejsou takhle jasnou záležitost schopni pochopit bez vysvětlování, pak jim nepomůžou ani ty odkazy. Ale spíš pochopit nechtějí.

0 0
možnosti
Foto

pane Baloun 8-ov tom vašem blogu by chtělo ještě zmínit, že ti co se tam hlásí a budou zevnitř bojovat z Bruselu za brutál peníze jsou čeští magoři a šašci, řečeno rétorikou dr. Psychouše z Bohnic!!  Ale uznejte když je tam dostane český volič demokraticky a svobodně a co za to má? jaký pocit? peníze? nebo zase potřebuje schizofrenně  nadávat a chlastat v smradlavé hospodě a dělat chytrouše? Kdo je tedy neskutečný blb na blbou?! Pište, máte mou karmu...[>-]EU

2 0
možnosti

Těch "povedených" kandidátnich lístků je víc, než dost. A dalo by se parafrázovat: "jak voliči přichází o zbytek iluzí". Kandidátů-důchodců co by se rádi zajistili do konce svých dní je tam požehnaně. Je z toho smutno.

2 0
možnosti
JL

Zapomněl jste na SSO, Petra Macha.;-D

Dávám Karmu R^

4 0
možnosti
Foto

Ty tam jdou bojovat proti Eu nesmyslům.

1 0
možnosti
PK

Pan Niedermayer - vůdce TOP by s Vámi nesouhlasil - tvrdí, že v parlamentu při velikosti a unikátnosti projektu je administrativy tak akorát, ale že bychom spíše měli doma šetřit.

Jinak převažuje názor, že Brusel je docela ošklivé a velmi drahé město. Takže i to musíte vzít v úvahu ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...