Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Vy byste raději aby se Zeman plavil po tom rybníku v Auroře a pálil na D1 ?

1 0
možnosti
JV

No, nevím, zda si prezident nemá právo odpočinou "po svém"? 8-o ? Každopádně chápu, že když vidí smečku nadržených "takyinvestigativců" s fotoaparáty, vybudí to jeho recesistickou část osobnosti a možná se pak v soukromí z plna hrdla chechtá výsledkům. ;-) Ano, je to starý pán, ale nepodceňovala bych ho. :-P Ne, že bych si ho svého času přála za vítěze prezidentských voleb :-(, ale stalo se ;-(; mohlo to dopadnou i hůř ;-D;-D;-D.

1 0
možnosti
MS

Abyste se nezbláznil, sám jste Zemanovi podoben, tak nechápu, co kňučíte, je vlastně jen obrazem obyvatel země které vládne :-P

2 0
možnosti
PR

vůbec poprvé jsem Vám dal karmuR^

0 1
možnosti
Foto

když se člověk stydí, většinou zaleze do kouta, což Vám doporučuju.

3 0
možnosti
JV

Mezi Putinem a Zemanem je jeden velký rozdíl. Putin vymýšlí heroické scénky spolu s filmaři a novináři. Že by po hroznu šašků s foťákama toužil Zeman na chalupě, o tom můžete s úspěchem pochybovat. Zeman holt preferuje rybník a chleba se sádlem než uzavřené rezidence v Karibiku. Ostatně - nějak si nepamatuji na fotky z dovolené Havla nebo Klause. Ty si otravovat nikdo nedovolil. Ani zesměšňovat.

Domnívám se, že po celoevropsky zveřejněném ztopoření premiéra Topolánka na mejdanu u Berlusconiho naši pověst nějaký gumový člun neohrozí.

5 0
možnosti
JS

Poslední věta velice dobrá.;-D

1 0
možnosti
MM

Je naprostá blbost se stydět za kohokoliv jiného - pokud to není vlastní nevychované dítě. Místo toho stydění se zamyslete/me co udělat, aby se něco takového už nemohlo stát. 

Poslední dějství tragédie tohoto Hlupákova-Kocourkova začalo už výběrem prezidentských kandidátů: spáč, teta, nicneudělal, potetovaný fialový šašek... hrůza, jeden horší než druhý. A vyústilo to protestní volbou, kdy lidé nevolili nejlepšího, ale jednoho z nejhorších proto, aby nevyhrál úplně nejhorší...

Takže:

1/ smiřme se s tím, že ten prezident dnes je jaký je: mstivý, zlý, se zbytky jakési (snad) dřívější inteligence;

2/ posypme si hlavu za to, že se vůbec dostal kam se dostal, protože je to i spoluvina naše a našich spoluobčanů;

3/ zapřemýšlejme jaké si z toho vzít poučení, protože země, které vyplodí prezidentské kandidáty jaké vyplodila, nemá právo na samostatnou existenci a bylo by nejlépe, kdyby se stala nějakým Protektorátem vedeným inteligentními a pracovitými cizinci - v dnešní situaci bych to viděl na Vietnamce nebo hned Číňany...

1 3
možnosti
JV

Pane Mikojane, snad abyste se tedy spokojeně vrátil do země svých předků, ne? Koukám, že jste vlastenec, který by byl rád v protektorátu Vietnamu. Vy jste ten vzorek otřesné populace. Ne prezident. Chápete?

5 0
možnosti
JS

Řešíte prkotiny,styděli se Američané za sexuální eskapády Billa Clintona?Boris Jelcin byl také dáreček a co.Na politiky je vždy více vidět,ale svět se nezboří.

3 0
možnosti
MM

Nemáte pravdu, prezident stát reprezentuje - třeba v případě Ruska na něho mohou být hrdí, v případě Česka říkám bohužel. Kdyby tomu mělo být jinak, pak nechť se ta funkce zruší, bude o jednoho darmožrouta míň.

1 6
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...