Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P72e58t79r 51K48a97p63l84a82n

4. 10. 2014 19:42

Myslím, že ODS žádná škoda nebude a TOP09 jí dostatečně nahradí.

0 0
možnosti
JH

Modrý pták není umírající, je mrtvý, oranžová růže vadne a za chvíli bude suchá. Lidé nejsou absolutní ignoranti, kteří si nevšímají toho jak která strana něco propaguje a následně prosazuje. Žel se upínají k novým, marketingově propagovaným uskupením, která slibují, ANO, bude lépe, mám obavu, že lépe již bylo v polovině 90. let. Od té doby směřujeme přímě a neochvějně k neokomunismu.

2 0
možnosti
Foto

Nebojte se. I mezi nimi se najde dostatek politických turistů typu Miroslava Kalouska - to už není o převlékání kabátů, ale rovnou o výměně posr... podvlékaček. ;-)

7 0
možnosti
MM

Za ty prachy, neberte to.;-DR^

1 0
možnosti
MM

A včil bábo raď. Václav Klaus, co by zakladel pravicové strany ODS se vykašlal na sloupy demokracie, jako je etika a morálka, obalamutil celou společnost, že nás trh vychová a neviditelná ruka trhu povede, to proto se vynořili Janouškové, Retigové, a jím podobní a to v každém krají a městě. A politici typu Béma a Rátha je u nás něurekom. A když k tomu připočítám helo za bolševika: "Kdo nekráde, okrádá svou rodinu." Ani se nedivým, kdo po revoluci jel do Vídně, že na každém obchodě visela tabulka - "Češi nekraďte nám v obchodě!!!!!" A to pro nás bylo varování do budoucna, na ktré jsme se vykašlali a teď sklízíme, co jsme si zaseli. Tak proč tu brečíte.

2 0
možnosti
Foto

ODS se projevila jako líheň a ochránce tunelářů a naštěstí se oprávněně potápí. Zachraňovat jí a věřit v obnovení důvěry občanů je marná snaha ještě něco vytěžit a urvat, co se dá. Nechce se jim budovat novou stranu, což příliš nesvědčí o dobrých úmyslech.

ODS nebuď čest a sláva a budiž díky za její kremaci.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...