Děkujeme za pochopení.
J26i22ř12í 60S54v17o41b83o90d30a
Jednoznačně preferuji německé potraviny, nebo potraviny od malých českých soukromníků. Taková klobása od domácího řezníka je daleko chutnější , než klobásy ze supermarketů a cenově vyjde nastejno. Průmyslové výrobky jedině zahraniční. Český výrobek je samá reklamace. Stojí to čas a nervy. A vyspělý svět nám uniká více a více.
K41a68r80e33l 27V74o86v29e53s
To neni o Bruselu, ale hlavne o ODSTOP, kteri brani jakymkoliv krokum vuci retezcum. Ony totiz prispivaji i do jejich stranickych pokladen.
F76r34a52n28t22i82š41e21k 69K85š37í28r
To není o stranách, to je o státu.
J78i89ř36í 30K28i10n62d24l
Pokud budou češi kupovat ve velkém méně kvalitní potraviny a kvalitnějších potravin si ve regálu ani nevšimnou a to jenom proto, že jsou o 10 Kč dražší, tak není na světě Boha, aby donutil prodejny prodáva kvalitní potraviny za vyšší cenu. Většina Čechů,co chce kvalitní potraviny, tak jezdí do Německa a kupuje je i za cenu, že jsou dražší než u nás.
K57a97r13e79l 73V92o89v77e23s
A kolik ma podle vas vetsina Cechu na zivobyti ?
V36l96a70d41i47m15í94r 36V49o31l56k21o
Ochrana spotřebitele a zákaz diskriminace. Mají tam na to celý aparát
M91i69r33e23k 69T54u38r27e23č96e86k
Jenze takove veci Brusel vubec, ale vubec nezajima...
J48i74ř19í 10M42o62t75e11j10l46e82k
Jsme cizinci ve vlastní zemi a evropani druhé kategorie a to vše za podpory demokraticky zvolených vlád. Dřív se politici klaněli směrem k východu a pak jen udělali čelem vzad, místo toho aby narovnali hřbet, a stále se věnují alpinismu.
F72r64a52n26t60i97š83e46k 52K68š30í12r
Kvalitu a nízkou cenu tvoří konkurence. Tam kde jsou podnikatelé chráněni nějakými normami a regulacemi, tam jen stačí tyto normy dodržovat, protože konkurenci skrze regulace ohlídá stát.
M13a11r73t49i41n 43K96a65v30k39a
A není problém v tom, že to lidé kupují? Kdyby lidé kupovali kvalitní potraviny, tak ty méně kvalitní by za chvíli vymizely, protože by se nevyplatilo je vyrábět. Dobře to řekl ředitel jednoho závodu Madety vyrábějící ementál. Vyrábějí 40 procentní a 30 procentní. Náklady na to mají zhruba stejné, ale zákazníci kupují více ten 30 procentní, protože je "opticky levnější" To samé je se špekáčky. Špekáček by podle originální receptury měl obsahovat 20 procent vepřového, 50 procent hovězího, 30 procent špeku a koření jako pepř, muškátový ořech, česnek.sůl. Jenže takový špekáček asi nebude stát 65 korun za kilo, že? Stejně s tím gothajem. ten by měl obsahovat 30 procent hovězího, 30 procent vepřového, 5,5 procenta vepřové kůže a 35 procent špeku. Zbytek je koření a voda, která se musí přidávat během výrobního procesu. Takže, asi je blbost říci, že zákaznící to chtějí, ale není blbost říci, že zákazníci šizené potraviny preferují
M20i32l65o38s15l62a73v 73V29l56c74e19k
Napsal jste to hezky...a bohuzel mate asi pravdu.....jenze co s tim?
J95a67n69a 52M93a40j42o76v53á
Kupte si prostě tu pořádnou šunku i kdyby jí mělo být méně. A až to dojde "kritické mase", bude líp.
- Počet článků 1047
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1809x