Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trápí mě kolik lidí má schopnost si stěžovat i když o tématu nic neví.

To že si každý může nahrát hovor jak se mu zlíbí snad ani není třeba zmiňovat. (v článku uvedena nepravda - prý to nejde. No, záleží na vašem telefonu)

Co se však týče rychlosti - to je totálně padlé na hlavu. T-mobile žádnou rychlost negarantuje. Jasně je uvedeno, že budete připojeni na linku takové a takové rychlosti s agregací tolik a tolik. To znamená že někudy vede kabel, který zvládne "maximálně uvedenou rychlost" a na něj se připojí určitý počet lidí, kteří tuto rychlost sdílejí. Takto to je od dob prvního ADSL od Telecomu. Pokud má zákazník smůlu že bydlí dál od ústředny nebo je na jeho lince napojeno hodně lidí, pak z principu bude mít nižší rychlost než tu maximální. Pokud má naopak štěstí že je blízko ústředny a má linku je pro sebe, může dosahovat i vyšších rychlostí.

Nedokážu se však rozhodnout, zda takovéto stížnosti jsou k smíchu či k pláči. Můžu se smát nad hloupostí autorů ale také můžu plakat, že ani takové základní věci nechápou. Přeci jen v roce 2016 by vzdělání mohlo být na trochu jiné úrovni.

1 5
možnosti

Technicky to samozřejmě např. v androidu není problém, nahrávat si hovory. Otázkou je, zda to není v rozporu se zákonem.

0 0
možnosti
Foto

Podmínky máte dané, buď se s tím spokojte, nebo jděte o dům dál.... je to Vaše volba

2 1
možnosti

P83a72v74e24l 71N86o38v77á95k

21. 8. 2016 12:20

Co je to za blábol? DSL technologie neumožňuje garantovat nic. Záleží na agregaci, aktuálním počtu pripojených zákazníků, vzdálenosti od ústředny. Takze zbývá volání za 19 kc. A o tom se vyplatí psát blog, proboha?

2 0
možnosti

Zkuste při příštím dotazu oznámit také, že pro zkvalitnění jejich služeb si hovor budete nahrávat. Dozvíte se, že s tím operátor nesouhlasía pokud na tom budete trvat, ukončí hovor. :-P

3 0
možnosti
Foto

Rychlost připojení není kilo jablek. Když si koupíte jabka, hmotnost by měla souhlasit.

Ale rychlost, ta závisí na vzdálenosi od ústředny a agregaci.

Takže vůbec nemá cenu bazírovat na přesné specifikované rychlosti. I podstatně nižší rychlost než 40 Mbps Vám zajistí velmi kvalitní služby. Ani při 150 Mbps Vám video nepoběží rychleji.

0 0
možnosti

O Bože, do kohos to zase duši vložil?

0 0
možnosti
Foto

Pokud to nutně potřebujete, nahrávat hovor můžete taky, do mobilu se dá stáhnout program, který poměrně kvalitně nahraje obě strany hovoru. Pokud máte jen tlačítkový mobil, je v prodeji sluchátko, které propojením s diktafonem dokonale splní tutéž službu. A máte potřebné důkazy, v okamžiku, kdy vás operátor nebo jiný subjekt nahrává, máte právo si rozhovor nahrát taky.

3 0
možnosti
Foto

Pokud máte na mysli středeční výpadek xDSL u T-mobile, tak se nedivte, protože to vypadlo všem a asi kde kdo volal.

http://mobil.idnes.cz/vypadek-u-t-mobile-030-/mobilni-operatori.aspx?c=A160817_201242_ekonomika_cen

A ty služby jsou zřejmě rozdělené, když máte firemní tarif, dovoláte se taky jinam, než s normálním tarifem, a to i když voláte na obvyklé 4603 místo 4464 pro firemní zákazníky.

0 0
možnosti
Foto

Beru, ale proc si to v tom pripade má zákazník platit ze svého?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...