Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91i32r42i 40B16o84r

17. 3. 2020 11:04

Uklidněte se.

2 0
možnosti
Foto

Zcela svobodně vyjadřujete svůj názor, že nemůžete svůj názor vyjádřit.

Co dodat?

2 0
možnosti

Sledoval jsem jednu tiskovou konferenci Babiše a musím ho obdivovat, že část "novinářské" chásky nevykázal ze sálu. Tito pánové svými stupidními dotazy, na které by nedokázal odpovědět ani pánbůh, pouze zdržovali vládu od práce.

6 1
možnosti

Takže vy jste se dopálil nad nějakým diskutabilním článkem a hned to extrapolujete na celou novinářskou obec. No nic. I tohle patří ke svobodě slova.

4 0
možnosti

Vy jste zatuhnul v jiném režimu, co takhle společně s pisálky nahnat zase k lopatě úředníky a dnes i ajťáky, sedí si na zadku a o pořádný práci vědí prd.

Svobodně zde v médiu národního významu píšete, že chcete svobodu slova, která je asi nějak zanedbána. Chápete ten protimluv. Právě takovými útoky bez důkazů, jen házení špíny, se rozkládá svoboda slova, takže se nám může stát, že po režimu, který měl práce, svobody a míru pro všechny plnou hubu, budeme mít režim co maká pro lidi a svobodně si budeme volit jednoho vůdce.

Pokud novinář má zprávu zajímavou pro čtenáře, pravdivou a ověřenou, pak je jeho povinností ji zveřejnit i když to někdy naprdne potentáty. Ti naopak musí vědět, že pokud budou lhát a páchat nepravosti novináři na to přijdou a zveřejní to a bude to znamenat odchod z politiky do zapomnění.

Položil jste si otázku, proč je tolik negativních zpráv o vašem idolu, jsou pravdivé? Je možné, že i když jsou pravdivé, stejně ho zvolíte? Co vás k tomu rozhodnutí vede?

5 1
možnosti
Foto

Nový coronavirus naše imunitní soustavy neznají a proto jim nějakou chvíli trvá, než přijdou, jak na něj. Nic nového. Když onemocníme chřipkou, je to také proto, že naše tělo nedokázalo správně reagovat na virového agresora. Buď ho nezná, nebo ho "zapomnělo". Zdravá těla proces poznávání zvládnou rychleji. Oslabená jinými nemocemi či věkem pomaleji a některá virům podlehnou. Vyčerpané tělo nejčastěji postihne zápal plic, který je posledním "hřebíkem do rakve". Děje se to každoročně od prosince do března, s největší intenzitou v lednu a únoru. Onemocní až milion a na komplikace vyvolané chřipkou zemře až 2 tisíce lidí. Seznamovat nás stejně detailně s nárůstem a těžkými průběhy chřipky, reagovat na nástup karanténami a všemožnými zákazy, možná by onemocněla i zemřela jen polovina obvyklého počtu. O to horší by to mohlo být následující rok či roky, kdy by zákonitě stoupal počet jedinců, jejichž imunitní systém by postrádal zkušenost s novými viry. Nakonec bychom mohli dopadnout jako opice, pro které je i jednoduchý vir vážným ohrožením života.

1 0
možnosti

Možná byste si měl přidat ke svému závazku, že přestanete číst a sledovat "tyhle" informace, ještě jeden, že přestanete psát tyhle bláboly, jako jste právě vyplodil. Asi by bylo fakt rozumnější, abyste šel dělat něco užitečného.

6 3
možnosti

Mám jiný návrh. Co kdyby jste přestal psát Vy ta Vaše moudra?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...