Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každé velké bohatství je založeno na krádeži.

L.N. Tolstoj

0 0
možnosti

Nejsmutnější na tom je, že majorita si tak nějak zvykla, že rasismus je ee a kolem jinak vyhlížejících lidí chodí po špičkách. Aktivisté najdou do očí bijící extrémy a na nich zakládají svůj třídní boj. Pak je jednoduché označit celou společnost za rasistickou/antisemitskou/neonacistickou a na základě toho vymýšlet pozitivní diskriminaci.

Opravdu docílíme přejmenováním nanuku lepší vzdělání a méně kriminality? To asi těžko...

4 0
možnosti

Možná jste nezaregistroval ve svém členění na trojúhelník, že je tu řada lidí, kteří zbohatli nikoliv obíráním, těch dalších, ale poctivou a pravidelnou dřinou. Já k nim sice nepatřím a ani jim to nezávidím, ba naopak, ale toto členění mi připomíná pohled minulého režimu vykořisťovatele a vykořisťovaní....

2 0
možnosti

Život na planetě a rozmnožení stáda přechytřelých opic nikdy po celou známou historii žádnou rovnost a spravedlnost negarantoval, nepředurčoval a vůbec nezaručoval. Veškeré výplody o nějakých pomyslných právech jsou konstrukty ideologického vnímání světa pod vlivem všech náboženských nebo jinak filozoficko ideologických věrouk. Kromě toho lze mít za prokázané, že v klimaticky příznivých oblastech, kde padají banány a ořechy ze stromů, nemusí se topit a nemusí se shánět oblečení na zimu se genetický základ opičích smeček bude vyvíjet zjevně jinak. Souběžně s nárůstem produktivity a dosažitelnosti konzumace existenčních hodnot a jistot se zvyšuje podíl parazitické vrstvy. Pak dochází k tomu, že přežraná zpovykaná euroatlantická enkláva se rozkládá pod vlivem vnitřních ideologických excesů a nedokáže vzorovat všežravým nájezdníkům.

6 0
možnosti

Ti nájezdníci jsou tak hloupí, že jim nedochází jedna skutečnost: až to tu všechno zplundrují, budou muset začít sami pracovat. Nebo asi až jejich potomci, což je jim však ukradené. Jinak pomřou přes zimu hlady.

8 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...