Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

spiše by měl plukovnik omezit podnikani s vakcinami ve své rodině. https://www.hlidacstatu.cz/hledat?Q=Karol%C3%ADna+prymulov%C3%A1

1 0
možnosti

KAŽDÝ lékař musí mít znalosti z oboru epidemiologie a infektologie - vždyť se s tím setkává a denně to řeší ve své praxi! Proč má tedy někdo potřebu tyto lékaře dehonestovat, a naopak epidemiologa Prymulu, jenž neviděl pacienta už desítky let, vynášet do nebes? Vždyť se stále jen točí v jakýchsi vyfabulovaných číslech a situaci, která se od března ani jednou nepřiblížila parametrům pro vyhlášení epidemie, považuje přesto za epidemii! Svá šikanózní opatření ještě ani jednou neopřel o KONKRÉTNÍ, relevantní data!!!

Pár hodin po vyhlášení nouzového stavu se hned zrána 5.10.vyjádřil o možném dalším zpřísňování, pokud nebude 30 - 40% obyvatel dodržovat nařízená opatření. Na otázku, jak k těm procentům dojde, nedokázal odpovědět). Dnes (po 48 hod) už avizoval rozhodnutí, že se v pátek restrikce zpřísní.... A tak je to stále dokola už téměř 7 měsíců.

Tak tomu opravdu říkám odborník na svém místě.Rv8-o Jak mu může ještě vůbec někdo věřit?!

8 1
možnosti

Svět nám může závidět. Taková koncentrace odborníků epidemiologů jakou máme, to se jen tak nevidí. Přes vysokou koncentraci odborníků počet nakažených neustále stoupá. Jak si to tito odborníci vysvětlují, čím to je? :-)

3 0
možnosti
Foto

Paní Peková je dlouholetá viroložka a na netu je s ní rozhovor. Poslechněte si ho.

3 0
možnosti

I82v65o 70Ž41á22č37e24k

7. 10. 2020 17:38

Vzdělání žádného odborníka nekončí tím, že vystuduje a získá titul. On začne dělat nějakou práci a pořád získává nové znalosti, ale samozřejmě hlavně ty, které se týkají jeho práce.

Když jsem si před pár lety škaredě polámal ruku, tak jsem byl moc rád, že mě operuje ortoped a ne třeba oční lékař.

3 0
možnosti
Foto

Ale že jste si haksnu zlomil, by i očař poznal. Jinak - přál bych Vám jednoho zdejšího ortopeda! ;-D

2 1
možnosti

Souhlas a karma. Vždy mne napadne jak by se - třeba jmenovaný zubař - choval, kdyby se k jeho oboru začal zásadně vyjadřovat například estetický chirurg, nebo patolog. Což jsou bezesporu také studovaní lékaři.

Politika musí být nádherná "děva" když kvůli ní blbnou a z cesty scházejí i věhlasní mužové!

13 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Napsal jsem p. Šmuclerovi, jaké mám problémy s klouby. Ať se u něj objednám a léčí mne. Když rozumí všemu, tak i ortopedii. Neodepsal, neporadil

6 6
možnosti

Třeba přemýšlí....

4 1
možnosti

Charakteristika absolventa lékařské fakulty (opsáno přímo ze stránek LF)

Absolventi jsou způsobilí k výkonu povolání ve všech oborech léčebně preventivní péče o dospělé obyvatelstvo, v oborech dětského lékařství i v oborech hygieny a epidemiologie. Absolventi získávají titul MUDr.

Stačí se trochu porozhlédnout po internetu, než začnete plácat nesmysly.

16 4
možnosti
Foto

Kdyby se rozhlédl a přečetl, tak by už neměl o čem plácat. A to by nepřežil.

5 3
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...