Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Merlin2

7. 8. 2009 9:15
Svět je mnohonásobně přelidněný,

tak proč brečet nad mrtvým ZLOdějem ?  Komu chybí ? Mně ne !

0 0
možnosti
M

Merlin2

7. 8. 2009 9:14
Ten parchant měl smůlu a dobře mu tak.

Už nikdy nic neukradne a tak to má být. Může si za to sám.

0 0
možnosti
E

editi

7. 8. 2009 9:00
Jak se zdá

pro mnoho obdivovatelů tohoto autora je zbytečná smrt 14 letého kluka lahůdkou, protože to byl zlodějíček. Ruku na srdce, kdo nikdá v životě nic nevzal, co by mu nenáleželo, tak lže. A teď si každý představte, že za tužku, kterou jste si vzali v práci s úmyslem si jí ponechat, protože zaměstnavatel to nepozná a koupí jinou, příjde poliš a udělá bum, protože je rychlejší než vy, a mohli byste ho za tu ukradenou tužku i zastřelit. Zdůvodňuje to tím, že se bál o svůj život. Krádež čehokoliv nerovná se, lidskému životu. Ani prachy, ani věci nemají hodnotu lidského života. Je mě líto těch policajtů, kteří po honičce zloděje benzínu, postřelili jeho těhotnou spolujezdkyni, která byla v době krádeže na nesprávném místě. Poliši použili zbraně neadekvátně k výši škody. Škoda, kterou učinili byla mnohonásobně vyšší než škoda ukradeného benzínu.;-D

0 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

7. 8. 2009 9:03
Re: Jak se zdá

Priteli, pokud nekdo neuznava muj majetek, jak mohu vedet, ze uznava muj zivot? Ktery pro nej naopak muze mit jeste mensi cenu, nez prave ten majetek, ktery se snazi ukrast. Tim padem se nejedna o cloveka a tim padem si ani nezaslouzi, aby s nim bylo jako s clovekem zachazeno.

A nakonec se zeptam, tys tam byl, ze si dovolis soudit to, ze zbran byla pouzita neadekvatne skody? Dovedes si pripustit, ze ten drban zautocil na policistu a tim padem se zmenil cil utoku z majetku na zivot/zdravi? Zjevne neumis pouzivat tu vec, kterou mas mezi usima, ze?

0 0
možnosti
L

LadyVader

7. 8. 2009 8:55
Na jednu stranu..

.. je skoda mladyho zivota, ale na druhou, kdyz mel tolik "rozumu" na kradez, musel pocitat i s tim, ze ho bud zavrou, nebo neco horsiho. Spis lituju jeho rodicu, pokud nebyl problem ve vychove, ze jim bylo treba jedno co syn dela, tak smrt syna pro ne bude urcite jedna z nejhorsich veci co zazijou. Pane autor, s vasim clankem souhlasim, ikdyz cela tahle vec mela urcite i jiny reseni. R^

0 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

7. 8. 2009 9:04
Re: Na jednu stranu..

Ono jen houst takovych pripadu. Potom si kazdy drban opravdu rozmysli, jestli mu stoji riziko kradeze za vyskrtnuti ze seznamu volicu.

0 0
možnosti
D

dr_NO_

7. 8. 2009 8:52
nechápavost

někteří lidé prostě nejsou schopni pochopit jednu věc, ten smrad nebyl zastřelen !!!za to, že kradl!!!, nebyl potrestán, byl střelen !!!proto!!!, aby byl zastaven, proto,že ohrožoval ostatní, neuposlechl výzvy

když je někdo potrestán tak už si vybrat nemůže, on si mohl do poslední chvilky vybrat, rozhodl se špatně a musel počítat s tím že policista k zastavení jeho jednání použije i střelnou zbraň

0 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

7. 8. 2009 9:05
Re: nechápavost

Ano, bohuzel tito pseudohumaniste si budou mlit porad tu svou. Ono clovek procitne obvykle az tehdy, kdyz mu nejaky takovy drban bude domlouvat zeleznou tyci do hlavy.

0 0
možnosti
-=

watchdog

7. 8. 2009 8:50
Zasrrelit umi kazdy....

0 0
možnosti
M

Merlin2

7. 8. 2009 9:09
Re: Zasrrelit umi kazdy....

tak proč ještě žije tolik zlodějů ? Proč už není Janov opět nejkrásnější sídliště pod Krušnými horami ?

0 0
možnosti
HK

Johnny_Cmoud

7. 8. 2009 8:20
Děkuji

Autore článku, velmi Vám děkuji, otevřel jste mi oči. Myslel jsem si, že úroveň přemýšlení dnešních lidí je dál než u jeskynního člověka, vidím ale, že zvířata jsou pořád mezi námi. Navíc vidím ve Vašem článku chyby v pravopise. Asi byste si taky zasloužil střelit do hlavy, a vaši rodinu rovnou celou taky, přece jenom jako odstrašující příklad ;-)

(Pro méně chápavé, poslední věta obsahovala ironii, bohužel jen ta poslední)

0 0
možnosti
AB

kagemusha

7. 8. 2009 8:45
Vzkaz autora článku Cmoud(ovi )

Díky za kontrolu pravopisu, ale asi Jste ve škole chyběl také a více než já. Jak jinak si vysvětlit Vaše pravopisné chyby a ty slohové nevyjímaje...!!Ano, zvířata jsou mezi námi. Souhlasím a proto jsem "za" je střílet a když - tak klidně do zad. Tak si dejte pozor při příští krádeži...Možná na Vás někdo míří...:-)

0 0
možnosti
E

editi

7. 8. 2009 8:19
No a teď

si Baloune vem, že by se tam vyskytla třetí osoba, která by byla právě v tu dobu na nesprávném místě a během honičky došlo k záměně zlděje za onu osobu, která by byla třeba tvůj syn a tato osoba utíkala ze strachu stejným směrem, jako neozbrojený zlodějíček. A najednou bum, a tvůj synáček by byl zastřelený polišem, který to má dle tebe přeci v povinostech a popisu práce chytat zloděje, popřípadě je i zastřelit. Aha stala se mýlka, tak pozůstalí promiňte a berte to tak, že je to daň za demokracii, kterou urputně bráníme proti neozbrojeným zlodějíčkům. Všichni budem spokojeni, protože Balounův syn tam vlastně neměl , co dělat ( možná patřil i do té zlodějské partičky), no a poliš využil všech dostupných prostředků k použití zbraně, když zvolal stůj, jménem zákona a střelil Balouna ml. do zad, aniž by vystřelil jedinou ránu do vzduchu. Aniž by Baloun ml. jakýmkoliv způsobem naznačil, že použije jakékoliv prostředky proti polišovi. Prostě bum do zad a poliš splnil svůj úkol.

0 0
možnosti
TM

opas

7. 8. 2009 8:23
Re: No a teď

Fajn, a co kdyz na ulici vznikne prestrelka a vas syn chytne zbloudilo kuli? To je proste smula, obcas se to stane... Kde je nejaky zakon, ze svet nutne musi davat smysl?

http://pastalka.blog.idnes.cz/c/95779/Tak-nam-zakazuji-expanzni-strelivo.html

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

7. 8. 2009 8:16
Kazdy clovek by mel vedet...

...ze pri kradezi se mu proste muze stat "cokoliv". Je to vyjimecna situace a bezpecnost proste neni zarucena. Nikdo nikoho krast nenuti. Samozrejme,ze smrt neni adekvatnim trestem za kradez...Ale jde o to, ze pri samotnem aktu kradeze clovek proste vedome riskuje. Zlodej je pro policistu potencialne smrtelne nebezpecny protivnik. Pro spolecnost je lepsi ztratit zlodeje nez policistu... 

0 0
možnosti
KA

karel60

7. 8. 2009 8:20
Re: Kazdy clovek by mel vedet...

Uvědomujete si, že píšete o ZLODĚJI a nikoliv vrahovi nebo teroristovi?

0 0
možnosti

Honza Šimák

7. 8. 2009 8:15
Jen nadávejte policistům

Všem co se navážejí do policistů v takovýchto případech.Navážejte se dál, ale pak se nedivte, že vás nějaký gauner vykrade ,znásilní nebo zabije.Bude to jen Vaše vina , protože dělat policejní práci nikdo nebude chtít .A proč taky si nechat nadávat od individuí, kteří věčně práci policie kritizují, protože si nevidí na špičku nosu.Neříkám ,že policisté jsou bez chyby, ale v tomto případě jednali správně.Ve tmě člověk nevidí a nechat se zabít může jenom vůl.Většina kritiků by se v podobné situaci podělala.Naopak více takových zákroků, aby alespoň část gaunerů dala pokoj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...