Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni, kdo tady píšou o tom, jak je ve školce "šikanovali", by si měli uvědomit, že se nestali obětí nějakých podivných pravidel či "školkových zákonů", ale obětí určitých lidí, magorů, hlupáků, pedantů atd., kteří s tímto problémem měli máloco společného ... když Vám ubližoval nějaký psychopat, samozřejmě, že se to na Vás podepíše, ale neříkejte mi, že to tak je v úplně každé školce ... neznám nikoho, kdo by měl na školku špatné vzpomínky ...

10 1
možnosti
VL

Tak to musíte poznat víc lidí...

2 2
možnosti
PS

P73e59t40r 72S67o73k47o30l

30. 9. 2013 23:53

A přitom stačilo napsat jen nosnou myšlenku...Koho chleba jíš, toho píseň zpívej... a zbytek už jsou jen hrozně fádní žvásty. Myšlenka dobrá, provedení mizerné. Karma patří do koupelny.

0 8
možnosti
TH

Poslušné děti vyrostou a jsou z nich poslušní dospělí. Komouši na nich vydrželi jet 40 let. I dnes jich najdete spoustu a papouškují to co do nich natloukl v dětství jejich statečný, o 80 kg těžší tatínek, když mu došly argumenty, pokud nějaké vůbec měl. Za našich časů když jste upozornili učitelku, že se zmýlila, končilo to většinou poznámkou je drzý a neposlušný. Týrané ženy, neschopné opustit manžela, jsou už pak extrémním příkladem poslušnosti a jejich následující muž bývá stejné hovado boží.

Sorry, ale nenutím dělat děti nesmysly, spát ve dne, když to nepotřebují, jíst jídla po kterých zvracejí. Vedu je k zodpovědnosti za své chování a činy a s tím občas souvisí nechat je dělat chyby a vyžrat si důsledky. (chytrákům to usnadním.... nedělám to třeba se sirkami a benzínem)

7 4
možnosti
PS

P94e69t23r 34S24o43k24o69l

30. 9. 2013 23:57

Spaní ve dne, speciálně u malých dětí není nesmysl. Nesmysl je někoho nutit spát, když se mu nechce. :-)

7 0
možnosti
HF

Souhlasím, naprosto R^ karma

2 0
možnosti
Foto

zbytečný boj extrémních postojů (v diskusi) a) ano, děti potřebují režim, jinak z nich vyrostou fracci b) jo, trvat na nějaké kravině za každou cenu (např. ten kefír) může být taky kontraproduktivní.

Člověk s mozkem a obyčejnou empatií umí odlišit kdy a do jaké míry tlačit, ale blbci nepomůže brožura, školení ani směrnice z ministerstva.;-)

21 0
možnosti
MR

Absolutně s autorem souhlasím. Považuju to za správé a dokonce důležité, aby byly děti po obědě nějakou chvilku v klidu, sama jsem děti dávala spát po obědě až do školního věku a že si zdřímly občas i v první, druhé třídě, když už nemusely, je důkaz toho, že to potřebovaly. Některé děti sice možná potřebují spánku méně, ale být v klidu a respektovat to, že některé, zvlášť menší děti spát potřebuji, by mělo být samozřejmostí a rodiče by k tohleduplnosti děti měli vést. Navíc vím, že jim paní učitelky u nás četly pohádky a to považuju za mnohem lepší, než kdyby je posadiliy před bednu a měly od nich pokoj! A jinak polední klid dodržujeme doteď i doma:-)

6 0
možnosti

pokrok zenou ti, kteri nesmyslna pravidla prekracuji.

2 2
možnosti
RH

R66a38d22e35k 83H47o46r52á88k

30. 9. 2013 21:19

Že to nemyslíte doslova, že ne?

3 1
možnosti
TH

Mme teda spani po obede vadilo, a povazuji to za nesmysl. Navic jsme museli spat jenom na zadech a jenom s rukama na dece. Navic byl striktni zakaz jit na zachod. Me se nepodarilo vubec usnout v teto poloze a oracela jsem s enabok, zdrimla si a byla surove probuzena, ze musim spat jen ana zadech . Nenavidim tenhle teror a stale si na to vpominam jako kdyby to bylo dneska. Tohle neni vychova.

8 2
možnosti
MB
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...