Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není to ale chyba UNICEFu. Ti to zkusí. Kdyby se nenašlo dost dárců, kteří naprosto nesmyslně podporují budoucí konkurenci, podobné spolky skončí.

8 0
možnosti
JD

nejen unicef, ale i český stát...tu léčí zraněné z ukrajiny, tu děti ze sýrie nebo iráku, přičemž na druhé straně zoufalí čeští rodiče pořádají sbírky pro své děti, které nechce český stát léčit

43 1
možnosti
BH

Mluvite mi z duse.., ovsem on je to kseft a zdaleka ne spatny, staci sledovat, kdo a jak se vyjadroval k syrskym uprchlikum, ktere hodla CR prijmout....

7 1
možnosti
ER

Naprosty souhlas,jen pripominku.Pomoc opravdu radi prijmou,ale diku se nedockate.Ziji ve vyvojove zemi 30 roku,postavili jsme peknou,novou skolu a pak po nas chteli,abychom i ucitele zaplatili my.10000000,-CHF na lesni skolku zmizelo bez uzitku.

Preji Vam vsem pekny den

18 0
možnosti
TB

Pomáhat hlavně za cizí peníze, to je dnes pro mnohé výnosný kšeft. Stačí bohaté bílé Evropany přesvědčit o pocitu vinny za chudobu těch nebožátek v Africe, a prachy na živobytí se jen hrnou ... Takže nikoliv pomoc pro nějaké černoušky, ale prachy, marketing a propaganda ruku v ruce s rasismem proti bohatému bílému muži.

37 0
možnosti
MR

Přesně tak to vnímám. Spíše je zde vhodné pohlížet na budoucnost dítěte a v jakém prostředí bude žít. 

Jestli za pár let dostane samopal, nebo se stane obětí války kmenů, nebo sucha ... . Je zde silné lidské a morální hledisko, ale je zde druhá strana mince, kdy děti zde prostě mnohdy nemají budoucnost a časem budou zvyšovat tlak na Evropu.

Zde je potřeba určitý nadhled a vnímat perspektivy takové pomoci. Spíše zajistit aby se nerodilo tolik dětí.

21 0
možnosti
AR

A31n33n65a 54R91a95d78o84v85á

26. 1. 2015 21:13

Zaznamenala jsem i svědectví o tom, že někteří domorodci už se tak spoléhají na pomoc, že kašlou na nějaké zemědělství atp. a jen čekají poblíž stanovišť s humanitární(?) pomocí(?!) s nataženou rukou. Potom je to fakt celé "kapku" na houby.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...