Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Sebevražedná aktivita EÚředníků (ti naši tupci se EU přicucli rychleji ež klíště) je těžko pochopitelná, ale může to vysvětlit sned jen podíl na pašování, nebo tupá sluníčkovost (u těch našich rektální alpinismus).

Podívejme se na Kocába a paní Bambas. Kázali slunce, déšť pšenice, sušenek, zlata pro utlačované. Pak jim došlo, že déšť pšenice by Cikáni pochopili jako šanci, ale vznikakající profesionální Romové by to brali jako provokaci, protože pšenice se nedá šňupat, šmelit a půjčovat na úvěr a i kdyby jí ukradli, tak jí musí zpracovat a to smrdí prací.

Cikáni jsou fajn, občas mají úlet, ale rychle jim to dojde a řeší to, ale jsou odporní výdobytci komunizmu, že?

To Romové, to je svébytná skupina, co po těch staletích cítí silné kořeny v povinnosti bílého platit jim desátky, něco jako Afričané.

Afričan co chtěl studovat desítky let přicházel a učil se za podmínek, o kterých se nikomu nezdálo. A nikdo neřešil, proč to využité vzdělání nepoužije pro svou zemi a nevrátil se do ní, ne, on, jako Jidáš šel dál, a vybodl se na svou zemi.

Takže vážení, my vám rádi pomůžeme vědomostmi, ale jdete se vycpat, pokud kradete dávky pro naše lidi.

13 0
možnosti

Klasické citové vydírání. Pár desítek milionů není pro státní rozpočet žádná pálka. Jde jen o princip.

Klokánci jsou, jak chápu informace z médií, řízeny neprofesionálně, bez ekonomických znalostí. Spoléhají se na to, že nasekají dluhy a zaplatí je stát, protože se stát snadno nechá citově vydírat. Ostatně, státní úředníci rozdávají z cizího a to se rozdává snadno.

Paní ministryni vysloveně nesnáším, ale v tomto případě s jejím rozhodnutím souhlasím. Pokud chce někdo podnikat, musí umět hospodařit. A pokud chce někdo rozumně spravovat cizí majetek, musí říct NE citovému vydírání a tím zamezit budoucím precedentům.

10 19
možnosti
VK

Já Klokánky neznám jen z médií a dávám vám za pravdu. mediálně zpracované plačky vám i mně  minusy naklikají.

5 0
možnosti
BO

Tohle doufám národ praotce Čecha, Sv. Václava, Mistra Jana Husa, Komenského a Masaryka, a když bylo třeba, tak válečníků a odbojářů, od husitů po legionáře, nedovolí!

7 0
možnosti
KL

Jak můžete vidět podle politické situace v naší zemi, tak ten národ už vymřel, zůstalo snad jen pár stovek jednotlivců, kteří se nedokáží spojit a čelit obrovské přesile:-).

0 0
možnosti
ZH

R^

Jen mě tak napadlo, ten nápad s přidělováním nepřízpůsobivých podle platu by se mohl hodit zaměstnavatelům. Už vidím jak odbory stávkují a požadují okamžité snížení platů pro všechny zaměstnance. Stali by jsme se opět štikou v Evropském rybníčku. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Je úplně jedno, jestli se ten lup použije na Klokánky, nebo se dá nepřizpůsobivým, nebo ho rozkradou ti co o tomto lupu rozhodují.

0 0
možnosti
JH

Tentokrát jsem Vám dal karmu a to bych od sebe nikdy nečekal. Konečně i socialistům dochází, že současný systém je neudržitelný.

20 1
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...