Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Dobry pokus, ale ponozky v sandaloch si veskere zosmiesnovanie nadalej zasluzia ;-D

A ak ma niekto na nohach "cierne zdeformovane nechty", ako autor pise, tak riesenim je snad zacat si umyvat nohy a strihat nechty, nie zakryvat ten humus ponozkami, preboha...

3 10
možnosti
PV

P89a98v19e58l 55V34é20b90r

27. 5. 2020 17:22

A proč si ponožky v sandálech zaslouží veškeré zesměšnění? To si jako japonské gejši, tyto vrcholně kultivované dámy, zaslouží zesměšnění? V čem jsou ty ponožky odsouzení hodné? Je to, jako byste tvrdil, že oblek s decentním proužkem si zaslouží veškeré zesměšnění. A přitom je to jenom diktát módy...

8 0
možnosti
Foto

Nikdy by mě nenapadlo, jak obsáhlé může být téma "ponožky a sandály". Děkuji za blog, v dnešní době odlehčení "jako noha":-)R^.

5 0
možnosti
PC

Ponožky v sandálách považuji z hygienického i estetického hlediska za zcela nutné. Měly by však mít přiměřenou výšku i barvu ladící s kalhotami, ať už letními dlouhými, nebo těmi kratšími. Jedině někde u vody bez ponožek, ale pak také v jiných sandálách k tomu určených.

Nedovedu si představit, že bych si znovu obul propocené kožené sandály, ve kterých jsem předtím "pleskal" propocenýma, zaprášenýma nohama.

10 0
možnosti
KL

...kalhotky nenosím, sandále nemám... co mám dělat? :-)

2 0
možnosti
PK

..ozvěte se, já vám je rád pořídím;-D

2 0
možnosti
JZ

Ponožky v sandálech jsou příšerné. Rv:-(

8 24
možnosti
MN

Kritizovat ponožky v sandálech je příšerné.

19 3
možnosti
Foto

Nosit ponožky v sandálech mi připadá nevhodné tak v létě na dovolené u moře. V našich klimatických podmínkách jsou ponožky v sandálech často dobré. A samozřejmě, hodně zejména starších lidí nemá nohy dole hezké, takže fuj jsou zde spíše sandály bez ponožek.

23 0
možnosti
BM

Tak, někdo nosí v sandálech ponožky, z různých důvodů a někdo ne. A podle mne je do toho každému velký trus. Jestli se to někomu líbí, nebo nelíbí, ať čumí jinam.

31 0
možnosti

To si myslím taky. Ať si každý nosí, co mu vyhovuje.

7 0
možnosti
EK

Já nosím ponožky v sandálech a ještě k tomu kraťasy a je mi srdečně fuk, co si o mně kdo myslí. Jen mě občas osloví postarší německé turistky, domnívající se, že k nim patřím.;-D

14 0
možnosti
IH

I48v71o 83H71a67j31i94c75e68k

27. 5. 2020 16:45

Pokud máte knírek a na krku kožené pouzdro na doklady.., NDR nezapřete.

0 0
možnosti
Foto

Doplnil bych ještě jeden důvod "obhajující" ponožky v sandálech. Jsou i lidé, kterým by se v plných botách (s ponožkami) potila noha, ale zároveň by jim v sandálech bez ponožek byla na nohy zima. To asi neplatí pro teploty nad 25 stupňů, tehdy zase dochází k tomu, co autor popisuje: chodidlo se lepí... - Takže chodím klidně v prosinci v sandálech s ponožkami, někdy i v květnu, ale také chodím v létě bez ponožek. Každý může mít svůj důvod.

8 0
možnosti
Foto

Pokud máte dlouhé kalhoty a na nohou sandále a v nich ponožky není to nic proti ničemu. Podle mého by bylo mít v tomto případě nohy na boso. Vypadlo by to blbě. Pokud máte kraťasy, sandále a v nich ponožky do půlky lýtek, tak to vypadá víc, jak blbě. Dá se to řešit ponožkami ke kotníkům.

9 0
možnosti
LT

L23u15d70ě12k 32T74o86n32d90r

27. 5. 2020 11:39

Však se také proto vyrábí velmi nízké ponožky a v tělové barvě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...