Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M94i72r42e68k 19Ř43í47h12a

22. 10. 2020 10:45

Souhlas, včera v podvečer jsem se po celém dni na HO šel trochu víc projít. V městském parku hlava na hlavě, na kole, bruslích, běžči rodiny s kočárky, skupiny dětí s nějakým vedoucím. I 20 lidí na pár metrech. Roušku tak jeden z 10 spíš ještě méně. A pak tihle lidé přijsou domu a nadávají na vládu co zase nezvládla. Sami přitom nerespektují vůbec nic a nedejbože jim něco říct, tak sem kobliha, mám zalézt domu a podobně. Ve jménu demokracie a vzdoru proti vládě přece roušky nejsou třeba. To že za den umře víc lidí než na jaře za měsíc je jedno. Na jaře jsme neznal nikoho kdo by měl Covid, Dnes znám takových lidí víc než 10 a sám sem musel být v karanténě když onemocněl kolega. Jestli za to někdo může, tak ne vláda ale občani-jájínci-sobci.

24 11
možnosti
ZD

Přesně tak. U nás na menším městě vidím lidi mnohem ochotněji respektovat nařízení a rozum. Jen před pracákem nedávno MěPolicie zasahoval proti členům - pravděpodobně - jedné rodiny. Všichni totiž vypadali stejně a stáli v jednom shluku a poslouchali rady co a jak mají říkat.

Opozice nemá čeho se chytit a tak si záchytný bod udělala z lidí, kteří si nechají nakukat za co všechno může někdo jiný. Je mnoho "nemoudrých" lidí, kteří se cítí dotčeni tím, že jim vláda včas něco nenařídila.

12 0
možnosti
ZD

Konečně rozum po dlouhých časech článků přesně těch co o nich píšete. Každý se odvolává na Babiše a dokazuje, jak nemá anebo neumí používat vlastní rozum. Dík !

13 6
možnosti
RK

Andrej Babiš 5.6. 2020:

" Neměli bychom se strašit druhou vlnou, jsme připraveni. Vůbec nechápu, jaký plán po nás opozice chce. Když budeme mít pocit, že je nějaký větší výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle. Ale už to nikdy nebude plošné opatření "

Andrej Babiš 19.8. 2020:

"Jsem šokován návrhy ministerstva zdravotnictví. Budu o tom mluvit s Vojtěchem." Andrej Babiš 17.9. 2020 "Neřešte covid, řešte zahrádkářský zákon"

25 4
možnosti
ZD

Postup viru a chování lidí je překvapením pro všechny - premiéra nevyjímaje. Jestli jste si nevšiml - je to také jen člověk.

Váš příspěvek je příspěvkem lidí, kteří se cítí být natolik ztraceni ve víru zvaném život, že neumí používat vlastní rozum, pokud je tedy vůbec přítomen. Jednou se vir přenáší mezi lidmi a tak je třeba adekvátně a SÁM umět reagovat.

4 5
možnosti
MV

Vy situaci vidite takto, jini pochybeni vlady neprehlizeji. Uctovat se teprve bude. Nyni je cas na reseni.

9 2
možnosti
ZH

Ujasněme si jednu věc: vláda je úřad a dle zákona je úřad službou veřejnosti. Tedy v žádném případě to není tak, že si vláda může jednat svévolně, jak se její členové rozhodnou. Vláda FAKT nemá mandát na cokoliv.

K té službě veřejnosti. Už na jaře bylo jasné, že na podzim se virus opět "posílí". Povinností vlády tedy bylo zjistit potřebné informace, vypracovat plány pro různé varianty vývoje a připravit si potřebnou infrastrukturu (aspoň smluvně) pro ten který scénář vývoje. A zavčas pravdivě (SIC!!!) informovat veřejnost o tom, co je ve hře, co se stane, když a jaká budou k tomu přijatá opatření. Co z toho vláda udělal? Prakticky NIC. Namísto toho lhala a podávala rozporné a vzájemně se popírající informace.

To pak nutně muselo vést k tomu, že občané této vládě nemohou věřit a že tedy jednají tak, jak jednají. A za to opravdu vláda může, protože lhala, nebyla připravená, neinformovala. Jednání občanů je pak obrazem naprosté neschopnosti a nekompetentnosti naší vlády.

18 10
možnosti
ZD

K poslednímu odstavci. Podle vás tedy nedůvěra k vládě vede oprávněně k nemoudrému chování obyvatel? Jste jedním z těch, kteří pokud se rozhodnou nedůvěřovat, začnete blbnout a vypnete vlastní mozek? Navíc pokud vidím výstupy vlády v přímém přenosu několikrát týdně - dá se napsat, že vláda neinformuje? Napsat se to dá, ale co si mám o vás myslet? Že bez ranního poslechu instrukcí neumíte žít?

5 1
možnosti

Dík za tento blog. To zase bude skvělá diskuze. Účastníci předvedou, jak jsou tolerantní k názoru druhých. A ujistí sebe i ostatní o svém jediném správném názoru.

To teď potřebujeme nejvíc. Toho se covid lekne, a uteče:-)

15 11
možnosti
RK

Jsme nejhorší v Evropě. Druzí nejhorší na světě. To je fakt, ne názor.

10 2
možnosti
JP

J88o67s88e93f 94P48a60g62á58č

21. 10. 2020 19:00

To co jste napsal, přece nemůžete myslet vážně?

17 5
možnosti
PC

Pane Pagáči,

v tom je právě ta největší tragédie! On a spousta dalších to myslí smrtelně vážně. Tito lidé (nevím, jestli si to vůbec uvědomují) podporují největší zločince všech dob! A tak je tomu i jinde ve světě, kde se lidé dobrovolně vzdávají svých přirozených práv a poddávají se totální tyranii.

5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 3
možnosti
PB

P73e79t72r 69B30u85r84i48a75n

21. 10. 2020 18:51

Výborný přehled toho, jak se mají správně řetězit demagogie na pozadí jakože selského rozumu. Pojďme se jimi projít ve čtyřech bodech:

- všichni jsou vinni, mimo vlády která dělá co může. Protože kdo si o sobě myslí, že je bez viny na tomto stavu, ten je zločinec.

- kdo se z kritiků nesmyslných vládních opatření nakazí covidem, toho nebudeme léčit, protože ač tvrdí, že postup vlády je špatný, a čísla raketového počtu nakažených to potvrzují, ten postup je přesto správný a to že on se nakazil i on je toho důkazem.

- lidé jsou zlí, protože chtějí jet na dovču i když je to povolené, ale nedoporučené panem premiérem, který byl už na dovče v zahraničí letos nejednou a jeho rodina i s dětmi si to dokonce nechala prodloužit. Zde:

Rádiu Impuls řekl, že pobyt objednal už vloni a jeho dcera trvá na tom, aby rodina vycestovala. „S dovolením to moji hejtři a nepřátelé snad rozchodí,“ nechal se slyšet.

„Já jsem měl zaplacené Maledivy, to mi jako odložili o rok, a teď mám zaplacené Řecko na srpen, tak jsem zvědav,“ řekl Babiš v květnu. Maledivy Babišovým, kteří si rádi užívají luxusní dovolené, nevyšly. A tak - než se dočkala Kréty - vyrazila premiérova manželka Monika se synem Frederikem alespoň do Chorvatska. S dcerou Vivien stihla ještě v únoru navštívit exotický Zanzibar. Teď už ale míří společně na zmíněnou Krétu.

- nerad byste se dočkal reinkarnace politických mrtvol, kteří dokázali i bez viru tuhle zemi „demokraticky“ vydrancovat. A proto volíme M.Zemana, největšího privatizéra všech dob, který dokázal rozdávat české banky za korunu a jeho nejlepšího kamaráda z dob divokých privatizací A.Babiše. Ti to snad všechno napraví.

Hezká práce, opravdu.

22 7
možnosti
LH

Babiš privatizoval se Zemanem jako největší kamrád a to máte odkud?

6 2
možnosti
RK

Andrej Babiš 5.6. 2020:

" Neměli bychom se strašit druhou vlnou, jsme připraveni. Vůbec nechápu, jaký plán po nás opozice chce. Když budeme mít pocit, že je nějaký větší výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle. Ale už to nikdy nebude plošné opatření "

10 4
možnosti
JD

J14a78n 85D59o90u75š94e48k

23. 10. 2020 8:22

Nebude na tohle čas až tu mršku dostaneme aspoň pod kontrolu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...