Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vláda podělala co mohla. Selhalo trasování, neochránila domovy důchodců, staré a nemocné lidi, a tak jak to u takových vlád bývá označila za viníky ty občany, kteří nechtějí poslouchat. Dodnes, jako jedna z mála evropských zemí nevydává analýzy o tom, v jakých vrstvách, prostředích a profesích se virus nejvíc šíří, čemuž by přizpůsobila svoje represivní opatření. Namísto toho „střílí“ plošné uzávěry od boku jak na divokém západě. Represivní opatření jsou nesmyslná, jedno potírá druhé.

4 5
možnosti
ZZ

klidně zbytek života prožíjte se slintákem na tváři v atomovém krytu, ale neobtěžujte s tzv. opatřeními ostatní

5 3
možnosti
LH

Věřím že pokud onemocnite, že nebudete svou nemoci obtěžovat a ohrožovat ostatní... Onemocnění vám samozřejmě nepřeji..

3 0
možnosti
Foto

Zemřela sestřička do hrobu dána a její dětičky přicházely ke hrobu a matkou svou hledaly. Víte co jděte se už s tím covidem vycpat. Je to jenom mediální humbuk a strašení lidí. Pokud zemřela sestřička ve věku 40 let, tak určitě měla jiné zdravotní potíže. Zdravý člověk na covid nezemře. Pokud ano, pak je to podle lékařů velká vzácnost. 85 procent lidí nemá žádné příznaky, anebo jenom mírné, 10 procent vyžaduje nemocniční léčbu a 5 procent má závažné potíže, které způsobují jiné zdravotní problémy, která ta osoba má. Třeba i obezita. Pokud ano, byla by to velká vzácnost a výjimka. To není můj výmysl, ale to tvrdí lékaři, kteří přicházejí s covidem do styku. Za druhé sestřička se nemusela nakazit v nemocnici, ale doma. Pokud v nemocnici, tak je to důkaz, že roušky jsou k prdu a je to jenom okrasa. Za třetí v nemocnici leží minimum pacientů s vážnými obtížemi.RvRvRv

2 9
možnosti
MH

Pane Baloune... to je ale blábol :-PRv

5 0
možnosti
Foto

Měl bych na Vás jeden dotaz, který jistě při vašem, řekl bych „geniálním pohledu“ na dění kolem nás, lehce odpovíte. Bude to pro Vás jistě snadné, stejně tak, jako tvrdíte v titulku. Tedy. Jak se díváte třeba na situaci, kdy „vymezený“ pohled kritizuje „omezený“ pohled na svět?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...