Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V zásadě maže pravdu. Až na to hodnoceni vlády. Ta situaci nezvládá díky své neschopnosti, ne díky omezencum z lidu. Byla to vláda kdo ignorovala doporučení odborníků. Byla osobně Babiš kdo zrušil a oušky od 1.zaří....

1 0
možnosti
Foto

"... máte pravdu.."

0 0
možnosti
Foto

Autore, ten text je recese nebo je minen vazne?

2 0
možnosti
Foto

Baloune , Baloune, řečeno slova klasika, kdyby hloupost nadnášela, tak máte problém abyste neodlétl do nebes.

3 0
možnosti

" Kvůli vám... kvůli Tobě...kvůli... kvůli.. ty!..ty!..ty!..." (autor blogu)

-------------------------------------------------------------

Zamrzl jste v dětském způsobu uvažování. Navíc vůbec nevidíte naprosto zřejmé souvislosti (např. absolutní nelogičnost všech opatření, namířených PROTI ledem, ne na jejich ochranu(!),baví se tím už celý internet, atd., atd - zjistěte si). Jinak - vám ani trochu nevadí, že vláda už téměř rok demolizuje celou společnost, statisíce lidí se ocitly na existenčním dně, staří lidé daleko více než na covid umírají steskem, v depresích a v izolaci a ti, co ještě nezemřeli, už takový "život" nechtějí dál žít? S těmito lidmi a všemi, kteří už tu prakticky rok žijeme jako ve vězení, nesoucítíte?8-o Dokážete si vůbec představit, jaké to bude mít pro KAŽDÉHO z nás a pro naše potomky důsledky? Nebo nemáte na to, abyste to v plné šíři pochopil?Rv

6 0
možnosti

P90e37t62r 90B48u61r72i57a97n

21. 11. 2020 20:35

Řekl bych, že si autor dost zásadně plete lidi, kteří popírají existenci viru, anebo nákazy, kterých je mizivé procento, a lidi, kteří kritizují nesmyslná opatření vlády a její chaotické a protichůdné veletoče. Navíc nám naprosto primitivním a průhledným způsobem podsouvá, že za šíření pandemie jsou odpovědni právě a jenom tihle. Je to stejná demagogie jako by bylo tvrzení, že za vládní sekyru mohou ti, kdož kritizují EET.

4 0
možnosti

P16e27t11r 76B73u13r39i14a44n

21. 11. 2020 19:39

Tak hlavně že jste si našel svého třídního nepřítele. A čert vem, že v podstatě za nic nemůže. Jednou už byl označen tak pude a basta šmidlifous. Na někoho ten cirkusový propadák vlády přeci hodit musíte.

4 0
možnosti
Foto

Nemilý autore, takového omezence jako jste vy aby člověk pohledal. A ještě se se svou omezeností vystavujete na odiv a myslíte si, že ti omezení jsou ti okolo.

8 0
možnosti

Potvrzené případy 487 563 https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19, 5% populace. Na začátku testování hlásil každý nakažený 10 kontaktů. To už jsme na 50% populace. S virem SARS-CoV-2 se už setkal prakticky každý. Poslední dobou slýchávám spíš to si klidně sundejte, já už jsem to měl.

Je spíš zázrak, že zatím neumřelo víc lékařů nebo sester, při jejich průměrném věku. Nebo. ehm, to zas taková hrůza není. Protože kdo je fakt silně exponován viru? Inu lékařský personál.

Nebo jinak, kdo ještě potřebuje tu slavnou vakcínu? Není současná dodatečná hysterie spíš hysterií dodavatelů, kteří investovali do vývoje a trh se jim rozplynul před očima?

6 1
možnosti
Foto

no nerozplynul, vždyť všichni zainteresovaní dělají pro to očkování vše co mohou. Bohužel jsou i na těch pozicích kdy mají velké pravomoci. Jak zde někdo v jiné diskusi napsal, tak se snaží seč mohou aby jim ten covid nechcípl dřív sám od sebe.

0 0
možnosti

Ty, co mají potřebu svobodně dýchat, považujete za omezence? K tomu tedy opravdu není co dodat...

7 0
možnosti
Foto

jen víc takových nemyslitelů jako je autor a je s námi konec.

2 1
možnosti
Foto

J11i51ř28í 25K46i52n24d97l

21. 11. 2020 12:18

Epidemií různých nemocí jsme v posledních desetiletí prodělaly několik. Je zajímavé, že v případě covidu vypukla globální panika hysterie . To ukazuje , že civilizační spirála dospěla tak daleko, že je společnost čím dál víc k ničemu a nedokáže se téměř s ničím vyrovnat, to se odráží na duševním zdraví lidí . Covid je lákavý pro kdekoho. Vládnoucí garnitury si jsou si vědomy toho, že strach je nejlepší ovládací prostředek. Media zase vědí, že je to něco, co se dá omílat každý den, nová čísla, nová varování, strašení. Lidé se rádi bojí. Najednou je tu hrozba, jež se dá jednoznačně popsat a identifikovat. Je tu obecné ohrožení ------tedy je v nás vyvoláván tento dojem.

5 3
možnosti

Vaše příspěvky čte i náš pán farář. Katolík nejste. Pouze lidský odpad.

Navíc hlupák. A takový malý potenciální diktátůrek, kdyby to šlo. No, pár milionů let očistce Vám Ježíš asi dá.

3 7
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...